Tečaj digitalne fotografije
Likovna škola za slikare amatere
Mala glazbena škola
Tečaj digitalne fotografije i obrada fotografija u Photoshopu

U želji da odgovorimo zahtjevima tržišta, te da pomognemo i potaknemo kvalitetnije korištenje sve popularnije digitalne fotografije – koja već godinama nije privilegija profesionalaca, čak niti zahtjevnih hobista, nego opće dobro – pokrećemo tečaj fotografije s radionicama na visokoj profesionalnoj razini. U okruženju suvremenih didaktičkih stnadarda i potrebite opreme, polaznici tečeja bit će u prilici fotografirati ‘poput profesionalaca’, te istovremeno naučiti više o vlastitoj opremi.

Program je osmišljen kao kombinacija teoretskih predavanja s primjerima, prilikom kojih će polznici usvojiti osnovne pojmove digitalne fotografije, te praktičnih radionica u stvarnom okruženju, na kojima će otkriti neke tajne žanrovske i autorske fotografije. Polaznici će između pojedinih radionica u kabinetu, uz voditelja pregledavati i komentirati, te popravljati i obrađivati fotografije u Photoshopu. Na kraju programa postoji mogućnost zajendičke izložbe fotografija nastalih u tijeku programa.

Program traje 40 sati, uključujući 4 praktične radionice fotografiranja u stvarnim uvjetima.

photographer-16022_1280

Likovna škola za slikare amatere

Likovna škola svojim je višegodišnjim djelovanjem u POU Križevci odgojila polaznike sve tri generacije, od kojih su mnogi danas afirmirani slikari sa samostalnim izložbama. Likovna škola održava se u dva tečaja: Početni tečaj crtanja i Napredni tečaj slikarskih tehnika.

img_2631_sa

Mala glazbena škola

Mala glazbena škola uključuje tečajeve gitare i tamburice. Pod vodstvom renomiranih glazbenih pedagoga polaznici će naučiti svirati gitaru i tamburicu. Tečajevi su namijenjeni svim uzrastima.