Pripreme za državnu maturu
16. siječnja 2012.
Ružno li je pače
19. siječnja 2012.
Pripreme za državnu maturu
16. siječnja 2012.
Ružno li je pače
19. siječnja 2012.
Prikaži sve

UPISI U PROGRAME

Objavljujemo upis u programe obrazovanja, tečajeve i kreativne radionice iz naše redovne ponude.

Posebno objavljujemo upis u naše verificirane programe (programe koji se po završetku upisuju u radnu knjižicu):

Program usavršavanja za poslove KNJIGOVOĐE / KNJIGOVODKINJE,  u trajanju od 155 sati. Po završetku programa spremni ste preuzeti vođenje knjigovodstva u malom poduzeću – trgovačko društvu, ili rediti u servisu koji daje usluge vođenja knjigovodstva pravnim osobama. Prokušan program pogodan za napredovanje na poslu, zapošljavanje ili samozapošljavanje.  Program se odvija u suvremeno opremljenim učionicama POU Križevci. Mogućnost obročnog plaćanja!

Program osposobljavanja za poslove OPERATER/ICE NA RAČUNALU,  u trajanju od 130 sati. Vaš start program za korištenje računala za poslovne svrhe. Nakon progama bit ćete osposobljeni samostalno raditi na osobnom računalu, obrađivati tekst i raditi tablične kalkulacije u poslovnim programima MS Office, pretraživati Internet i koristiti ostale mogućnosti programskog okruženja Windowsa. Program koji je u tijku 13 godina osposobio stotine polaznika. Program se odvija u obnovljenoj informatičkoj učionici POU Križevci. Mogućnost obročnog plaćanja!

Program osposobljavanja za jednostavne poslove FOTOGRAFIRANJA I GRAFIČKE PRIPREME DIGITALNE FOTOGRAFIJE, u trajanju od 129 sati. Novo u našoj ponudi, program koji će vam približiti sve popularniji medij i tehnologiju digitalne fotografije te otvoriti mogućnosit korištenja snimljene fotografije u tiskarskoj pripremi ili u web izdavaštvu. Atraktivan program kroz koji ćete upoznati digitalnu fotografiju, aplikacije iz kreativnog paketa Adobe CS, sve na novoj opremi nabavljenoj kroz projekt Pretpristupne pomoći EU, IPA – IV. Mogućnost obročnog plaćanja!

Program osposobljavanja za jednostavne poslove SKLAPANJA, ODRŽAVANJA I POPRAVLJANJA OSOBNOG RAČUNALA, u trajanju od 130 sati. Novo u našoj ponudi, program koji će vas osposobiti za različite intervencije na osobnom računalu, otklanjanje smetnji u radu, ispravne instalacije i reinstalacije operativnog sustava, drajvera i aplikacija, utvrđivanje kvarova i tehničkih neispravnosti, te zamijene djelova računala. Program se odvija u informatičkoj učionici POU Križevci, na novoj opremi nabavljenoj kroz projekt Pretpristupne pomoći EU, IPA – IV. Mogućnost obročnog plaćanja!

Pored toga, nudimo niz kreativnih radionica za slobodno virjeme:

Upoznavanje SALVETNE TEHNIKE – DECOUPAGE, upoznat ćete mogućnosti ove tehnike koja vam omogućuje da s malim sredstvima i uz malo kreativne vještine napravite lijepe i atraktivne ukrasne i upotrebne predmete, koji će biti ukras u vašem stanu ili originalan poklon.

Radionice KREATINVE ŽANROVSKE FOTOGRAFIJE. Upoznajte tajne fotografiranja portreta, krajolika, ulične fotografije, akta, makro fotografije… Prepoznajte kroz različite radionice vlastiti interes i postnaite pravi majstor žanrovske fotografije.

Naučite svirati GITARU ili TAMBURICU. Otkrijte u sebi talent, ili se posvetite hobiju za koji ranije niste imali vremena

Upisi za sve programe u tijeku, a grupe kreću odmah po upisu dovoljno zainteresiranih polaznika za formiranje grupe.

Sve obavijesti i prijave u Upravi POU Križevci – Zakmardijeva 5/I., pon.-pet. 8.00-14.00, ili na telefon (za kandidate izvan Križevaca) 048 270824