Pripreme za državnu maturu
16/01/2012
Ružno li je pače
19/01/2012

UPISI U PROGRAME

Objavljujemo upis u programe obrazovanja, tečajeve i kreativne radionice iz naše redovne ponude.

Posebno objavljujemo upis u naše verificirane programe (programe koji se po završetku upisuju u radnu knjižicu):

Program usavršavanja za poslove KNJIGOVOĐE / KNJIGOVODKINJE,  u trajanju od 155 sati. Po završetku programa spremni ste preuzeti vođenje knjigovodstva u malom poduzeću – trgovačko društvu, ili rediti u servisu koji daje usluge vođenja knjigovodstva pravnim osobama. Prokušan program pogodan za napredovanje na poslu, zapošljavanje ili samozapošljavanje.  Program se odvija u suvremeno opremljenim učionicama POU Križevci. Mogućnost obročnog plaćanja!

Program osposobljavanja za poslove OPERATER/ICE NA RAČUNALU,  u trajanju od 130 sati. Vaš start program za korištenje računala za poslovne svrhe. Nakon progama bit ćete osposobljeni samostalno raditi na osobnom računalu, obrađivati tekst i raditi tablične kalkulacije u poslovnim programima MS Office, pretraživati Internet i koristiti ostale mogućnosti programskog okruženja Windowsa. Program koji je u tijku 13 godina osposobio stotine polaznika. Program se odvija u obnovljenoj informatičkoj učionici POU Križevci. Mogućnost obročnog plaćanja!

Program osposobljavanja za jednostavne poslove FOTOGRAFIRANJA I GRAFIČKE PRIPREME DIGITALNE FOTOGRAFIJE, u trajanju od 129 sati. Novo u našoj ponudi, program koji će vam približiti sve popularniji medij i tehnologiju digitalne fotografije te otvoriti mogućnosit korištenja snimljene fotografije u tiskarskoj pripremi ili u web izdavaštvu. Atraktivan program kroz koji ćete upoznati digitalnu fotografiju, aplikacije iz kreativnog paketa Adobe CS, sve na novoj opremi nabavljenoj kroz projekt Pretpristupne pomoći EU, IPA – IV. Mogućnost obročnog plaćanja!

Program osposobljavanja za jednostavne poslove SKLAPANJA, ODRŽAVANJA I POPRAVLJANJA OSOBNOG RAČUNALA, u trajanju od 130 sati. Novo u našoj ponudi, program koji će vas osposobiti za različite intervencije na osobnom računalu, otklanjanje smetnji u radu, ispravne instalacije i reinstalacije operativnog sustava, drajvera i aplikacija, utvrđivanje kvarova i tehničkih neispravnosti, te zamijene djelova računala. Program se odvija u informatičkoj učionici POU Križevci, na novoj opremi nabavljenoj kroz projekt Pretpristupne pomoći EU, IPA – IV. Mogućnost obročnog plaćanja!

Pored toga, nudimo niz kreativnih radionica za slobodno virjeme:

Upoznavanje SALVETNE TEHNIKE – DECOUPAGE, upoznat ćete mogućnosti ove tehnike koja vam omogućuje da s malim sredstvima i uz malo kreativne vještine napravite lijepe i atraktivne ukrasne i upotrebne predmete, koji će biti ukras u vašem stanu ili originalan poklon.

Radionice KREATINVE ŽANROVSKE FOTOGRAFIJE. Upoznajte tajne fotografiranja portreta, krajolika, ulične fotografije, akta, makro fotografije… Prepoznajte kroz različite radionice vlastiti interes i postnaite pravi majstor žanrovske fotografije.

Naučite svirati GITARU ili TAMBURICU. Otkrijte u sebi talent, ili se posvetite hobiju za koji ranije niste imali vremena

Upisi za sve programe u tijeku, a grupe kreću odmah po upisu dovoljno zainteresiranih polaznika za formiranje grupe.

Sve obavijesti i prijave u Upravi POU Križevci – Zakmardijeva 5/I., pon.-pet. 8.00-14.00, ili na telefon (za kandidate izvan Križevaca) 048 270824