Radionice računalstva za umirovljenike!
30/05/2011
Sa predstave ‘Crvene ruže’
08/07/2011
Prikaži sve

‘CRVENE RUŽE’ u Križevcima

U srijedu, 8. lipnja 2011., s početkom u 19.30, u velikoj dvorani Hrvatskoga doma, ugostit ćemo hit predstavu Epilog teatra ‘Crvene ruže’, autora Alda de Benedettija.

Sudeći po smijehu tijekom izvedbe i aplauzima po njezinom završetku, predstava Crvene ruže uspijeva komunicirati s gledateljima i razveseliti ih komedijom zabuna o preljubu koji se nije dogodio, ali je već i njegova mogućnost pokazatelj krize u braku kao neizbježne posljedice rutine u odnosima između dvoje ljudi koji se zapravo još uvijek vole, ali to više ne pokazuju jedno drugom. Da bi razbila dosadu, još uvijek mlada i privlačna supruga odluči poći na skijanje u Italiju (iako ne zna skijati) s nadom da će tamo, prikrivajući bračno stanje, naići na pozornost i obožavanje koje joj njen suprug više ne pokazuje. Marijana Mikulić u toj ulozi simpatije publike pridobiva prvenstveno lijepim izgledom i snalaženjem u naglašeno komičnim situacijama, ali se u njezinoj interpretaciji ipak osjeća kako se ne može saživjeti s naivkom koja više pripada prvoj polovici prošlog stoljeća u Italiji no današnjici.

Ulaznice po cijeni od 40.00 kn možete nabaviti u pretprodaji: U upravi Učilišta, na odjelu odraslih Gradske knjižnice, u ArtRock caffeu, u Turističkoj zajendici GRada Križevaca i na dan predstave, jedan sat prije početka predstave na blagajni Hrvatskog doma.