Radionice računalstva za umirovljenike!
30. svibnja 2011.
Sa predstave ‘Crvene ruže’
8. srpnja 2011.
Radionice računalstva za umirovljenike!
30. svibnja 2011.
Sa predstave ‘Crvene ruže’
8. srpnja 2011.
Prikaži sve

‘CRVENE RUŽE’ u Križevcima

U srijedu, 8. lipnja 2011., s početkom u 19.30, u velikoj dvorani Hrvatskoga doma, ugostit ćemo hit predstavu Epilog teatra ‘Crvene ruže’, autora Alda de Benedettija.

Sudeći po smijehu tijekom izvedbe i aplauzima po njezinom završetku, predstava Crvene ruže uspijeva komunicirati s gledateljima i razveseliti ih komedijom zabuna o preljubu koji se nije dogodio, ali je već i njegova mogućnost pokazatelj krize u braku kao neizbježne posljedice rutine u odnosima između dvoje ljudi koji se zapravo još uvijek vole, ali to više ne pokazuju jedno drugom. Da bi razbila dosadu, još uvijek mlada i privlačna supruga odluči poći na skijanje u Italiju (iako ne zna skijati) s nadom da će tamo, prikrivajući bračno stanje, naići na pozornost i obožavanje koje joj njen suprug više ne pokazuje. Marijana Mikulić u toj ulozi simpatije publike pridobiva prvenstveno lijepim izgledom i snalaženjem u naglašeno komičnim situacijama, ali se u njezinoj interpretaciji ipak osjeća kako se ne može saživjeti s naivkom koja više pripada prvoj polovici prošlog stoljeća u Italiji no današnjici.

Ulaznice po cijeni od 40.00 kn možete nabaviti u pretprodaji: U upravi Učilišta, na odjelu odraslih Gradske knjižnice, u ArtRock caffeu, u Turističkoj zajendici GRada Križevaca i na dan predstave, jedan sat prije početka predstave na blagajni Hrvatskog doma.