Gostovanje gradskog kazališta „Joza Ivakić“ iz Vinkovaca

Javni poziv poljoprivrednicima i malim obiteljskim gospodarstvima
07/03/2017
Otkazana najavljena predstava “Perverznjak”
18/05/2017
Prikaži sve

Gostovanje gradskog kazališta „Joza Ivakić“ iz Vinkovaca

U četvrtak, 18. svibnja 2017. godine u Križevcima gostuje Gradsko kazalište „Joza Ivakić“ iz Vinkovaca sa predstavom “(Slučajni) Perverznjak”. Predstava će se održati u Velikoj dvorani Hrvatskog doma u 19.30 sati. Ulaznice se mogu kupiti u Turistiškom uredu Križevci, Art rock caffeu te u Gradskoj knjižnici/Pučkom otvorenom učilištu po cijeni od 40 kuna, te sat vremena prije predstave na ulazu u dvoranu.

O PREDSTAVI: “(Slučajni) Perverznjak” monodrama nastala po tekstu američkog autora Andrewa Goffmana, čiju režiju potpisuje Goran Grgić, a izvodi mladi vinkovački glumac Vladimir Andrić duhovita je životna priča o odrastanju i seksualnom sazrijevanju koja oduševljava publiku diljem svijeta.

 

Autor: Andrew Goffman

Režija: Goran Grgić

Tekst preveo i dramatizirao: Borivoj Radaković

Igra: Vladimir Andrić

Glasove posudili: Tarik Filipović, Selena Andrić, Danijela Cvitanović i Jelena Sadrić

Praizvedba: 17.05. 2016.

prevoditelj Borivoj Radaković, scenograf Dubravko Mataković, kostimografija studenti 2. godine preddiplomskog studija Kazališnog oblikovanja Umjetničke akademije u Osijeku (Larisa Vukić, Suzana Šambar, Matija Dijanović, Lorna Kalazić, Rahela Šajinović, Tončica Knez i Krešimir Tomac) pod mentorstvom Zdenke Lacine

KRATAK SADRŽAJ PREDSTAVE:

Predstava govori o muškarcima ili barem većini muškaraca. Radi se o problemima s kojima se muška populacija susreće tijekom svog spolnog sazrijevanja, silnoj znatiželji i jednako tako silnim nespretnim i nesretnim događajima vezanim uz otkrivanje spolnosti, razumijevanje suprotnog spola, ostvarivanje veza i slično. Andrija Komadina (Vladimir Andrić) danas je odrastao muškarac i iz svoje pozicije prepričava publici kako je postao perverznjak ovisan o porno filmovima.

NE PREPORUČA SE OSOBAMA MLAĐIM OD 15 GODINA.