Obrazovanje za zapošljavanje
05/02/2014
Kazališna predstava ‘Ljubav na prvi pogled’
17/02/2014
Prikaži sve

ICT obrazovanje za nezaposlene

U sklopu projekta Step up IT education“ – „Stepenica više u IT edukaciji“  Pučko otvoreno učilište Križevci poziva zainteresirane polaznike da se putem PRIJAVNOG OBRASCA ili u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Križevci (Ivana Zakmardija Dijankovečkog 5/I) prijave za sudjelovanje na edukaciji za WEB PROGRAMERA

 

Uvjet za prijavu je osnovno znanje engleskog jezika i rada na računalu te polaznici prijavljeni na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje jer jedan od ciljeva projekta jest edukacija nezaposlenih osoba.

Projekt sufinancira Europska unija u sklopu natječaja dodjele bespovratnih sredstava “Jačanje kapaciteta ustanova za obrazovanje odraslih”, iz Operativnoga programa – IPA Razvoj ljudskih potencijala.

Nositelj projekta je Pučko otvoreno učilište Vinkovci a partneri su Pučko otvoreno učilište Križevci, Veleučilište u Slavonskom Brodu i Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. Ukupna vrijednost projekta je 198.631,59 €, od čega EU financira 75,47 % u iznosu od 149.907,26 € a trajanje projekta je 12 mjeseci.

Opći cilj projekta je doprinijeti jačanju sektora obrazovanja odraslih s ciljem povećanja konkurentnosti odraslih polaznika na tržištu rada i povezivanje lokalnih dionika na području tri županije, dok su specifični ciljevi projekta ojačati kapacitete ustanova za obrazovanje odraslih kroz izradu novog programa i povećanje kompetencija odraslih polaznika na području tri županije u suradnji s lokalnim dionicima.

 

ODABIR KANDIDATA (nezaposleni sa HZZ-a):

Potrebne minimalne vještine i znanja su:

  • osnovno znanje Engleskog jezika
  • osnovno znanje rada na računalu

Nakon prvog odabira kandidata provest će se 3 selekcijske radionice:

1.     računalna daktilografija – 2 grupe po 15 polaznika –> UKUPNO 2*15=30 polaznika što čini UKUPNO 40 sati nastave.

2.     Engleski jezik u IT-u: 2 grupe po 15 polaznika –> UKUPNO 2*15=30 polaznika što čini UKUPNO 40 sati nastave. 

3.      Praktične računalne vještine-  2 grupe po 15 polaznika –> UKUPNO 2*15=30 polaznika što čini UKUPNO 40 sati nastave.

 

 

 

 

Po završetku radionica 15 najboljih kandidata obrazovat će se za WEB PROGRAMERA kroz  4 modula (ukupno 120 sati – 30 dana,odnosno 6 tjedana) :

 

1. Osnove web dizajna (HTMAL,CSS) u trajanju od 30 nastavnih sati

2. Izrada web aplikacija (XAMPP,PHP/MySQL) u trajanju od 40 nastavnih sati

3. Napredno korištenje CMS sustava (Joomla) u trajanju od 30 nastavnih sati

4. Izrada dinamičkih web stranica (JavaScript-JQuery) u trajanju od 20 nastavnih sati.

 

Prijavite se i sudjelujte u programu BESPLATNE edukacije za WEB PROGRAMERA te ostvarite svoje ciljeve i postanite konkurentniji na tržištu gdje raste potreba za informatičkim stručnjacima. POSTANITE JEDAN OD NJIH!