Tečaj digitalne fotografije
27/05/2014
Web rješenja za male poslodavce
27/06/2014
Prikaži sve

Iz aktivnosti projekta E za E

U sklopu projekta E za E, kojega POU Križevci provodi koa partner glavnog korisnika projekta Centra za šljivu i kesten iz Donje Bačuge, tijekom svibnja bilo je više aktivnosti. Nakon radnog sastanka u Donjoj Bačugi i prvog radnog sastanka radne grupe za izradu Plana zapošljavanja u poljoprivredi, u POU Križevci održan je 26. svibnja drugi radni sastanak radne grupe za izradu Plana zapošljavanja u poljoprivredi. 

 

Istovremeno, u suradnji sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje PS Križevci, te otvorenim pozivom, počelo je prikupljanje kandidata za besplatni obrazovni program usavršavanja za poslove Ampelotehničara / Pomotehničara. Održana su dva sastanka sa osobama iz evidencije HZZ, na kojima im je prezentirana mogućnost besplatnog usavršavanja za ovaj program, koji će svakako naći svoje mjesto u Planu zapošljavanja u pljoprivredi za Sisačko moslavačku i Koprivničko križevačku županiju.

 

Zainteresirani polaznici koji se još nisu prijavli mogu se o svemu podrobnije informirati u Upravi POU Križevci, te se online prijaviti za program.

 

Sa radnog sastanka grupe za izradu Plana zapošljavanja u poljoprivredi:

 

 

 

 

 

Sa prezentacije u HZZ PS Križevci: