Završna izložba škole crtanja
16. rujna 2011.
Sa predstave ‘Luda noć u hotelu’
27. rujna 2011.
Završna izložba škole crtanja
16. rujna 2011.
Sa predstave ‘Luda noć u hotelu’
27. rujna 2011.
Prikaži sve

Luda noć u hotelu

S početkom jesenske sezone predstava i događanja, najavljujemo prvu sezonsku predstavu: 20. rujna, u utorak, s početkom u 19.30, u velikoj dvorani Hrvatskoga doma ugostit ćemo Gradsko kazalište Đurđevac, s njihvom najnovijom hit predstavom Luda noć u hotelu. Tema ove vesele zgode je sadašnje, svakodnevno, aktualno, društveno događanje iz neposrednog okoliša.

Uoči sjednice Vlade što će se održati sutradan u nekoj Općini na terenu, obavljaju se sve neophodne večernje pripreme.  Radi navedenoga, u najbližem hotelskom apartmanu, smjestio se i zamjenik ministra Mirko Gubica.  Zamjenik ministra i njegova tajnica iznenada se nađu u kolopletu neočekivanih događaja zbog čega njihove namjere skrenu u posve nepredvidljivom smjeru.  Iz minute u minutu situacija izmiče kontroli unatoč predloženim rješenjima, dovodeći glavne junake ove večernje priče u čitav niz zavrzlama i zabuna….
 
Kako će se konačno razriješiti nastala situacija, odgovorit će urnebesna komedija “Luda noć u hotelu”….. u izvedbi ansambla Gradskog kazališta Đurđevac.

Ulaznice po cijeni od 40.00 kn možete nabaviti u pretprodaji u upravi POU, Zakmardijeva 5, na odjelu za odrasle GRadske knjižnice, te u ArtRock Caffeu, Matoševa… ili na blagajni jedan sat prije početka predstave.

Dođite i zabavite se!