Mogućnost obrazovanja za posao kroz projekt

Krenula nova grupa njegovatelj/ica
27/01/2014
Obrazovanje za zapošljavanje
05/02/2014
Prikaži sve

Mogućnost obrazovanja za posao kroz projekt

OBAVIJEST!

ZBOG OGRANIČENOG BROJA MJESTA ZA RADIONICE, DO DALJNJEGA PRIMAMO PRIJAVE NA ‘LISTU ČEKANJA’, ODNONSO ZA E-LEARNING PROGRAM (BEZ RADIONICA). PODROBNIJE OBAVIJESTI NA TELEFON 048 270824.

PRUŽI SI ŠANSU!

Pučko otvoreno učilište Križevci i Siklósi Vállalkozók Egyesülete (Udruga poduzetnika u Siklósu) u sklopu prekogranične suradnje 2007-2013 Mađarska-Hrvatska IPA 007-2013 provodi projekt Women! Let’s Do Business Online! (Žene! Vodimo posao online!), broj projekta: HUHR/1101/2.2.1/0014.

Sa početne konferencije u Siklósu.

U sklopu projekta organizirat će se besplatni tečajevi za mađarske i hrvatske polaznice u sklopu kojega će se prema nastavnim metodama i planovima iznijeti gradivo za pokretanje online poslovanja/poduzetništva od samog prikupljanja ideja do tehničkih spoznaja potrebnih za ostvarenje.

Tijekom edukacije hrvatske i mađarske polaznice mogu sudjelovati na nizu tečajeva koji će se sastojati od radionica uključujući i online edukaciju, dok će se po završetku programa najboljoj polaznici i realizatorici ideje dodijeliti reklamna kamapnja kao nagrada.

Predviđeni termini radionica:

27. veljače 2014. Siklós
20. ožujka 2014. Križevci
24. travnja 2014. Siklós
29. svibnja 2014. Križevci

Na besplatnom tečaju, koji zajednički organiziraju Pučko otvoreno učilište Križevci i Udruga poduzetnika u Siklósu, možeš savladati znanje potrebno za pokretanje online poduzetništva od samog prikupljanja ideja do tehničkih spoznaja potrebnih za ostvarenje.

PRUŽI SI ŠANSU!

Ukoliko budeš sudjelovala na našem programu pružit će ti se šansa za učenje direktno iz prakse od poznate mađarske online poduzetnice u sklopu kojega će se direktno prezentirati podaci počevši od prvog koraka u pokretanju poslovanja:
 
–    kako možeš od kuće, čak i pored zaposlenja dodatno zaraditi,
–    kako treba izgraditi i temeljem vlastite ideje raditi u jednom uspješnom internetskom malom poduzetništvu,
–    kako možeš iskoristiti mogućnosti interneta u interesu unapređenja uspješnosti svojega poduzetništva,
–    teme će biti sljedeće: istraživanje tržišta i zasnivanje poduzetništva, izrada WEB-stranice za početnike, razvoj sadržaja, pisanje promidžbenih tekstova, offline i online marketing.

Za sudjelovanje na besplatnom tečaju možeš se prijaviti putem našeg kontakta ili na web stranici Projekta. Rok za prijavu: 15. veljače 2014. godine. Uvjet za sudjelovanje u programu je prisustvovanje na 4 radionice (prijevoz sudionika programa u Mađarsku bit će organiziran autobusima).

PRUŽI SI ŠANSU!