1. radionica u Šiklošu
28/02/2014
Tečaj digitalne fotografije
10/03/2014

Knjigovođe od 19. ožujka!

Pučko otvoreno učilište Križevci objavljuje početak nastave za novu grupu Knjigovođa / Knjigovodkinja. Nova polaznička grupa ima dogovor o početku predavanja 19. ožujka (srijeda) u 18.00 sati u učionici POU Križevci. Ima još mjesta!

 

Program usavršavanja za poslove Knjigovođe / Knjigovodkinje traje od 155 sati. Na kraju programa polaže se ispit pred povjerenstvom, te se potom stječe uvjerenje o usavršavanju, koje je javna isprava, te se upisuje u radnu knjižicu. Program je namijenjen potencijalnim polaznicima koji dolaze s odgovarajućih radnih mjesta, kao i nezaposlenima, uz pretpostavku završene srednje škole. Cilj je stjecanje specifičnih znanja i vještina koje se mogu javljati na radnim mjestima grupe zanimanja knjigovođe, što uključuje: obradu računovodstveno-knjigovodstvenih podataka u pojedinim analitičkim knjigovodstvima, izradu financijskih izvještaja, odnosno knjiženje, izradu potrebnih jednostavnih kalkulacija, obavljanje ostalih ograničenih knjigovodstvenih poslova, jednostavnu kontrolu i kompletiranje dokumentacije koja proizlazi iz poslovnih odnosa, izračunavanje troškova proizvodnje po jedinici proizvoda, izračunavanje plaća, te srodne poslove.

 

UVJETI ZA UPIS

 

U program se može upisati osoba koja ima opće uvjete za upis u programe usavršavanja, odnosno završenu odgovarajuću srednju školu i opću radnu sposobnost.

Upišite se u program odmah ovdje!

 

Upisnica u program usavršavanja za poslove knjigovođe