Rezultati testiranja kandidata za pilot program

2. radionica W!LDBO!
24/03/2014
Dvodnevna radionica o komunikacijskim vještinama
25/04/2014
Prikaži sve

Rezultati testiranja kandidata za pilot program

                                           

Objavljujemo rezultate završnog testiranja za sudionike radionica za izlučivanje pilot skupine polaznika programa WEB PROGRAMER. Program se provodi u sklopu IPA programa Razvoj ljudskih resursa, a sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda. Nosioc projekta je Pučko otvoreno učilište Vinkovci, a projektni partneri, pored POU Križevci, Veleučilište u Slavonskom Brodu i Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije HRAST d.o.o.

 

Kandidati su nakon prve selekcije prošli tri radionice u trajanju od po 20 sati, i to iz poznavanja IT, engleskog jezika i daktilografije. Na kraju ovih radionica održano je testiranje kojim je odabrano 15 najuspješnijih polaznika za pilot skupine programa WEB PROGRAMER. Od 30 kandidata 1 je odustao još tijekom radionica, dok ih je testiranju pristupilo 24. 5 kandidata nije pristupilo svim testovima, te su automatski isključeni iz daljeg utvrđivanja liste kandidata. Ova pilot skupina će sljedećih 2-3 mjesecap ohađati obrazovni porgram, na kraju kojeg će pokazati novostečene vještine i kompetencije, kroz što će postati zanimljivi poslodavcima i povećati svoje šanse za zapošljavanje. Napominjemo da su polaznici od prvog testiranja odabrani iz evidencije nezaposenih osoba HZZ.

 

Kandidati su postigli sljedeće pojedinačne rezultate:

U utvrđivanju pojedinačnog uspjeha kandidata uzimani su u obzir rezultati sva tri testa, na način da je u konačnom rezultatu test iz IT vještina sudjelovao sa 80%, test iz engleskoga sa 15% a daktilografija sa 5%. Na taj način došli smo do gornjih rezultata.