Kreće novi ciklus obrazovanja za traženo zanimanje

Predstava: Male ljudetine
8. svibnja 2024.
POU Križevci na 56. Križevačkom spravišču
29. svibnja 2024.
Predstava: Male ljudetine
8. svibnja 2024.
POU Križevci na 56. Križevačkom spravišču
29. svibnja 2024.
Prikaži sve

Kreće novi ciklus obrazovanja za traženo zanimanje

Pučko otvoreno učilište Križevci prima prijave za program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije njegovatelj/ica u institucionalnoj i izvaninstitucionalnoj skrbi o starijim i nemoćnim osobama. Uvjet za upis je minimalno završena osnovna škola, navršenih 18 godina te liječničko uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za poslove njegovatelja, odnosno njegovateljice. Program traje 775 sati, cijena je 1025,68 eura za samostalno plaćanje (do 6 rata ili 10 posto popusta za jednokratno plaćanje), a novost je da je za financiranje ovog programa moguće iskoristiti vaučer HZZ-a koji mogu zatražiti i zaposlene i nezaposlene osobe te je u tom slučaju program za polaznika BESPLATAN.

Zanimanje njegovatelja traženo je na tržištu rada i dosadašnji polaznici su se uspješno zapošljavali. Novi ciklus nastave, koji kombinira teorijski i praktični dio, počet će u lipnju.

Važno je naglasiti da se vaučerima HZZ-a (su)financira pohađanje programa obrazovanja odraslih, a mogu ga koristiti i zaposlene i nezaposlene osobe. Vaučer nije preduvjet upisa u program, ali je financijska olakšica. Cijeli proces odvija se putem stranice https://vauceri.hzz.hr/ prijavom preko sustava e-Građani.

Za sve informacije i prijave obratiti se na 099 490 4590 ili suradnik@pou-krizevci.hr

(krizevci.info)