Počela prva grupa programa “Uporaba informacijskih tehnologija u uredskom poslovanju”
6. svibnja 2024.
Kreće novi ciklus obrazovanja za traženo zanimanje
17. svibnja 2024.
Počela prva grupa programa “Uporaba informacijskih tehnologija u uredskom poslovanju”
6. svibnja 2024.
Kreće novi ciklus obrazovanja za traženo zanimanje
17. svibnja 2024.
Prikaži sve

Predstava: Male ljudetine

POU Križevci u suradnji s Teatar Poco Loco i 6. Balogijadom organizira predstavu „Male ljudetine“ idealnu za učenike viših razreda osnovne škole, srednjoškolce, mlade i odrasle, a koja je nastala prema motivima iz istoimenog djela Zvonimira Baloga.

🟢Predstava će se održati u srijedu, 29. 5. 2024. s početkom u 18:00 sati u Velikoj dvorani Hrvatskoga doma.

🟢Cijena ulaznice je 4 eura – ulaznice se kupuju 2 sata prije početka izvedbe u Velikoj dvorani Hrvatskog doma. Plaćanje moguće samo gotovinom. Za grupe veće od 10 gledatelja obavezne su rezervacije putem maila: pocoloco.rezervacije@gmail.com

ℹ️ O predstavi:

Znate li kako nastaje kazališna predstava? Koji je njezin najbitniji dio – tekst, glazba, režija, glumac, prostor, publika, ono nešto? Naravno da nakon ove predstave nećete dobiti odgovor na ta pitanja. Ali, doživjet ćete dekonstrukciju nastanka kazališne predstave i to u svim žanrovima, sa svim preprekama, neuspjesima i iskrama nadahnuća. I možda se na kraju i dogodi sama predstava. Ali samo – možda (to se nikada ne zna).

Nova premijera Teatra Poco Loco i Dječjeg kazališta Dubrava igra se djelom “Male ljudetine” Zvonimira Baloga, viceprvaka u igrama misli i riječi. Iako je igra laka i urnebesna, “hrvatske stilske vježbetine” nose i svoju težinu. Priča koju podvrgavamo stilskim vježbama je obična priča o životu, djetinjstvu koje prekida rat. Time u našoj predstavi kazališna umjetnost postaje metafora za moć zajedništva.

Više na: https://teatarpocoloco.hr/male-ljudetine/