Uručene potvrde polaznicima tečaja mađarskog jezika

Uručene potvrde sudionicima tečaja engleskog jezika
16. prosinca 2022.
Sretan Božić i nova godina!
19. prosinca 2022.
Prikaži sve

Uručene potvrde polaznicima tečaja mađarskog jezika

Večeras su svoje potvrde o sudjelovanju dobili i polaznici tečaja mađarskog jezika koji se održavao u sklopu projekta “Cross-border wine routes 2”, sufinanciranog od strane Europske unije kroz Interreg V-A Program suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. godine.

Tečaj je vodila Hajnalka Lukasc Puklavec, a bili su namijenjeni odraslim osobama koje su željele steći novo ili unaprijediti postojeće znanje jezika te su bili besplatni za polaznike.

Zahvaljujemo predavačici, polaznicima i Gradu Križevcima!

—-

O projektu:

Projekt ”Cross-border wine routes 2” je odobren za sufinanciranje od strane Europske unije u okviru Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. godine, a provode ga glavni korisnik Grad Križevci i projektni partner Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft. u razdoblju od 01.09.2020. godine do 31.08.2022. godine. Glavni cilj projekta je stvaranje prepoznatljive slike prekogranične regije Mađarska-Hrvatska kao vinske regije kroz daljnji razvoj, pozicioniranje i brendiranje postojećih vinskih cesta Križevci-Kalnik-Orehovec i Villány-Siklós, čime se osigurava porast njihove atraktivnosti i rast turističkih kapaciteta, radi generiranja porasta broja posjetitelja u regiji, produženja njihovog boravka i povećanja potrošnje, a njegova ukupna vrijednost iznosi 399.771,57 EUR.