Uručene potvrde sudionicima tečaja engleskog jezika

Radno vrijeme vidikovca
9. prosinca 2022.
Uručene potvrde polaznicima tečaja mađarskog jezika
17. prosinca 2022.
Prikaži sve

Uručene potvrde sudionicima tečaja engleskog jezika

Uz prigodno druženje i veselu atmosferu ravnateljica POU Križevci Željka Šunjić, prof. i voditeljica obrazovanja Ana-Maria Rešetar, mag.paed. danas su uručile potvrde o sudjelovanju polaznicima tečaja engleskog jezika koji se održavao u sklopu projekta “Cross-border wine routes 2”, sufinanciranog od strane Europske unije kroz Interreg V-A Program suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. godine.

Tečaj je vodila Mirela Babić, magistra pedagogije i engleskog jezika i književnosti, a bili su namijenjeni odraslim osobama koje su željele steći novo ili unaprijediti postojeće znanje jezika te su bili besplatni za polaznike.

Zahvaljujemo predavačici, polaznicima i Gradu Križevcima!

—-

O projektu:

Projekt ”Cross-border wine routes 2” je odobren za sufinanciranje od strane Europske unije u okviru Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. godine, a provode ga glavni korisnik Grad Križevci i projektni partner Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft. u razdoblju od 01.09.2020. godine do 31.08.2022. godine. Glavni cilj projekta je stvaranje prepoznatljive slike prekogranične regije Mađarska-Hrvatska kao vinske regije kroz daljnji razvoj, pozicioniranje i brendiranje postojećih vinskih cesta Križevci-Kalnik-Orehovec i Villány-Siklós, čime se osigurava porast njihove atraktivnosti i rast turističkih kapaciteta, radi generiranja porasta broja posjetitelja u regiji, produženja njihovog boravka i povećanja potrošnje, a njegova ukupna vrijednost iznosi 399.771,57 EUR.